ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


РЕДОВИ ВОЖЊЕ

PROVERI STANJE PREDMETA

Број линије нпр. 95

(ИТС)

Време у Београду

Реконструкција на потезу Булевар кнеза Александра Карађорђевића и Теодора Драјзера ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
уторак, 12 новембар 2013 16:08

У функцији повећања проточности и безбедности саобраћаја на потезу улица Булевар кнеза Александра Карађорђевића и Теодора Драјзера, стручне службе Секретаријата за саобраћај су на основу анализе података са терена, гравитационим зонама (како пешачких, тако и возачких токова) и саобраћајно техничким условима на овом потезу, размотрили могућност изградње додатне траке за лево скретање из Булевара кнеза Александра Карађорђевића у улицу Теодора Драјзера.


Изградњом новог моста на Ади,

Опширније...
 
АПЕЛ ЗА СМАЊЕЊЕ СТРАДАЊA ПЕШАКА ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за безбедност саобраћаја и информисање - Одељење за безбедност саобраћаја
понедељак, 04 новембар 2013 16:25

Секретаријат за саобраћај, због повећањог броја страдања пешака на београдским улицама последњих недеља, позива све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и саобраћајну сигнализацију.

У циљу подизања нивоа безбедности саобраћаја, спровели смо низ техничко регулативних мера у циљу заштите учесника у саобраћају са посебним освртом на пешаке: изградили смо пешачке пасареле, осветлили критичне пешачке прелазе, семафоризовали опасне раскрснице.

Према подацима Управе саобраћајне полиције за Град Београд и упоредном анализом страдања пешака, за период јануар-октобар 2012.године, када је смртно страдало 42 пешака и тешко повређено 219 пешака у односу на исти период  2013.године када је смртно страдало 36 пешака и тешко повређено 202 пешака, констатујемо да су спроведене мере дале резултате у смањењу броја страдања пешака.

Опширније...
 
НА УЛИЦАМА НОВИХ 45 СОЛАРИС АУТОБУСА ПДФ Штампа Eл. пошта
понедељак, 04 новембар 2013 15:35

Након завршетка процедура око преузимања и регистрације 95 нових аутобуса, од данас се на градским улицама нашло њих 45 док ће у току наредна два дана у саобраћај бити укључено још 50 аутобуса марке Соларис.

Како је планирано возила ће бити распоређена на укупно 22 најфреквентније и најоптерећеније линије, и то на: 16, 17, 18, 23, 27, 31, 37, 43, 51, 52, 53, 56, 58, 59, 65, 71, 75, 83, 88, 89, 95 и 96.

Преосталих 50 аутобуса, до укупно 200 колико је набављено, требало би да пристигне у току новембра а крајем месеца и они ангажују за превоз путника.

 
Продужетак радова у Радничкој улици ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
уторак, 29 октобар 2013 14:21

Од сутра квалитетнији саобраћај и мање гужве. Због извођења радова на израдњи навозне рампе на северни вијадукт саобраћајне петље „Радничка“ од СРЕДЕ, 16.10.2013. од 06.00 часова до 30.10.2013. до 06.00 часова саобраћај се одвијати у три саобраћајне траке по фазама:

Опширније...
 
ЗА САОБРАЋАЈ ЗАТВOРЕН ДЕО СУРЧИНСКЕ УЛИЦЕ ОД УЛИЦЕ КАЗАНЏИЈСКА ДО АУТОБУСКЕ ОКРЕТНИЦЕ „ЛЕДИНЕ“ ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
четвртак, 24 октобар 2013 16:45


ЗА САОБРАЋАЈ ЗАТВOРЕН ДЕО СУРЧИНСКЕ УЛИЦЕ ОД УЛИЦЕ КАЗАНЏИЈСКА ДО АУТОБУСКЕ ОКРЕТНИЦЕ „ЛЕДИНЕ“Због радова у оквиру редовног одржавања саобраћајница које изводи ЈКП „Београд пут“, оправке и асфалтирања коловоза, за саобраћај ће бити затворен део Сурчинске улице, на делу између Казанџијске улице и аутобуске окретнице „Ледине“ (аутобуска окретница је отворена за саобраћај) у периоду од 26.10.2013. до 04.11.2013. године.
Опширније...
 
95 нових Соларисових аутобуса на београдским улицама ПДФ Штампа Eл. пошта
среда, 23 октобар 2013 16:05

По именовању в.д. Генералног директора ГСП-а наставило се са потребним активностима како би се сад већ број од 95 Соларис аутобуса што пре нашао на градским улицама. Тако је у току процедура око њиховог преузимања и регистрације, па се очекује да се ових 95 аутобуса почетком новембра укључи у саобраћај. Планирано је да се возила распореде на укупно 22 најфреквентније и најоптерећеније линије, и то

Опширније...
 
РАДОВИ НА РЕДОВНОМ ОДРЖАВАЊУ „ТЕРАЗИЈСКОГ ТУНЕЛА“ ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 18 октобар 2013 20:55


РАДОВИ НА РЕДОВНОМ ОДРЖАВАЊУ „ТЕРАЗИЈСКОГ ТУНЕЛА“Oд понедељка увече 21.10./22.10. до недеље 27.10./28.10. сваке ноћи од 22 часа до 06 часова ујутру изводиће се радови на редовном одржавању „Теразијског тунела“. Током извођења ових радова кроз „Теразијски тунел“  увек ће се одвијати саобраћај у смеру од Дечанске улице (центра града) ка Бранковом мосту (Новом Београду), док се
Опширније...
 
ИНФОРМАЦИЈА О ИЗМЕНИ РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗБОГ ОДРЖАВАЊА БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ „МЛАДИ ТАЛЕНТИ БЕОГРАДА –ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО БЕОГРАДА“ ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 18 октобар 2013 20:48


И Н Ф О Р М А Ц И Ј А О ИЗМЕНИ РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗБОГ ОДРЖАВАЊА БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ „МЛАДИ ТАЛЕНТИ БЕОГРАДА –ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО БЕОГРАДА“Због одржавања бициклистичке трке „Млади таленти Београда – отворено првенство Београда“ у недељу 20.10.2013  у периоду од 10 до 14 часова за саобраћај ће бити затворена
Опширније...
 
ИЗМЕНA РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗБОГ ОДРЖАВАЊА 62. УЛИЧНЕ ТРКЕ ГРАДА БЕОГРАДА ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја
петак, 18 октобар 2013 16:25


ИЗМЕНA РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗБОГ ОДРЖАВАЊА 62. УЛИЧНЕ ТРКЕ ГРАДА БЕОГРАДАЗбог одржавања „62. атлетске уличне трке града Беогрaда“ у недељу 20.10.2013  у периоду од 18 до 22 часа за саобраћај ће бити затворене улице Краља Милана, Теразије и Коларчева.

За време одржавања наведене атлетске трке доћи ће до следећих измена у режиму рада возила јавног градског превоза:
Опширније...
 
РЕДЕФИНИСАЊЕ РЕЖИМА ДИНАМИЧКОГ И СТАЦИОНАРНОГ САОБРАЋАЈА НА ЗВЕЗДАРИ ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за техничко регулисање саобраћаја - Одељење за стационарни саобраћај
понедељак, 14 октобар 2013 11:10

За градску општину Звездара, омеђену улицама: Булевар Краља Александра, Станислава Сремчевића, Војислава Илића и Бранка Крсмановића, је предложен нови режим саобраћаја са зонски обележеним паркинг местима.РЕДЕФИНИСАЊЕ РЕЖИМА ДИНАМИЧКОГ И СТАЦИОНАРНОГ САОБРАЋАЈА НА ЗВЕЗДАРИ

Новим начином обележавања паркинг места, увођењем зонског паркирања очекивани позитивни ефекти су:

• просторно и функционално урeђење саобраћајница, што подразумева утврђивање оптималних површина намењених за несметано и безбедно кретање возила и пешака уз обезбеђивање максималног броја паркинг места,
• могућност управљања паркирањем са расположивим бројем паркинг места,
• повећање измењивости по паркинг месту,
• расположиви број паркинг места понуди што већем броју корисника.

Анализа паркирања извршена је у свим деловима града у којима је уведен зонски систем паркирања и извршено редефинисање динамичког и стационарног саобраћаја.

Увођење зонског система паркирања зависи, поред саобраћајно-техничких услова и од заинтересованости грађана и покренуте иницијативе преко општине као и од резултата анкета које општине спроводе у вези зонског система. Грађани  и Општина Звездара су заинтересовани за увођење зонирања у наведеној зони.

У прилогу на сајту могу се наћи подаци који су везани за постојећи режим саобраћајница унутар посматраног блока, као и подаци о саобраћајницама које због увођења зонског паркирања морају променити смер (прилог можете преузети овде).

Све евентуалне предлоге и сугестије можете оставити на сајту Секретаријата за саобраћај Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

 
<< Почетак < Претходна 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Следећа > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL