ИНФОРМАТОР

БАнер информације за инвалиде


Време у Београду

Информација о режиму рада линија ЈГП-а током извођења радова на одржавању тролејбуске контактне мреже у улици Димитрија Туцовића на делу од улице Стјепана Љубише до улице Марка Орешковића ПДФ Штампа Eл. пошта
Сектор за привремени и планирани режим саобраћаја - Одељење за привремени режим саобраћаја

Због извођења радова на одржавању тролејбуске контактне мреже у улици Димитрија Туцовића на делу од улице Стјепана Љубише до улице Марка Орешковића мења се режим рада линија ЈГП-а. Радови ће се изводити по фазама и то:

Фаза 1: у периоду од 00:30 часова 20.5.2017. године до 00:30 часова 21.5.2017. године,

Фаза 2: у периоду од 00:30 часова 21.5.2017. године до 03:30 часова 22.5.2017. године.

Током извођења радова биће примењен следећи режим рада возила ЈГП-а:

укидају се тролејбуске линије бр. 28 и 40;

уводи се аутобуска линија бр. 28А (Студентски трг - Звездара) која ће саобраћати следећом трасом: Студентски трг – Васина – Трг Републике - Македонска – Светогорска - Таковска – Јаше Продановића - Цвијићева - Димитрија Туцовића -  Чингријина - Звездара);

• Возила са линија бр. 28А, 77 и 79 ће у зони радова у улици Димитрија Туцовића саобраћати двосмерно преосталом ширином коловоза.

Обавезује се извођач радова да у оквиру Фазе 2 обезбеди у сарадњи са стручним службама ГСП "Београд" измештање стајалишта "Марка Орешковића" у смеру ка граду на привремену локацију у улици Димитрија Туцовића, непосредно по преласку раскрснице са улицом Ђурићевом, гледано у смеру ка граду (коју ће одредити стручне службе ГСП "Београд") и да по завршетку радова исто врати на првобитну локацију, а стајалиште доведе у функционално – првобитно стање.

Напомена: Током радова у Фази 1 укида се стајалиште „Подвожњак“ у смеру ка Звездари а током радова у Фази 2 укида се стајалиште „Подвожњак“ у смеру ка граду.

Возила ЈГП-а ће на траси корисити постојећа стајалишта.